Leren groeien

 

Iedereen loopt er tegen aan. Persoonlijke groei gaat met horten en stoten. Dat geldt ook voor projectmanagers. De groei naar volwassenheid in het beoefenen van het vak verloopt meestal niet langs de weg van geleidelijkheid. Er zijn fasen in het groeiproces waarin sprake is van vooruitgang. Maar evenzeer komt het voor dat er sprake is van weerstand. Een persoonlijke crisis gaat meestal vooraf aan een nieuwe groeifase. Soms wordt een ontwikkelingsniveau bereikt waarin men blijft steken. Met hulp van een coach krijgt persoonlijke groei een nieuwe boost en treden er al vaak op korte termijn positieve effecten op. Groeien kan op elk gewenst terrein. Ook op het gebied van leiderschap. Leren groeien is een proces. Daarbij kan ik helpen.

 

ontwikkelingscurve

Ontwikkelingscurve: weerstanden en progressie

 

Persoonlijke transformatie

 

Met Quality Upgrade bereik ik positieve resultaten op het gebied van persoonlijke transformaties. Ik heb vele (aspirant) projectmanagers begeleid. Ze zijn nu volleerd projectmanager dankzij mijn aanpak. En die aanpak is erg simpel. Door zelfdiagnose wordt in vier stappen het persoonlijke immuunsysteem blootgelegd en kan een actieplan worden opgesteld. De opeenvolgende persoonlijke coachingssessies zijn bedoeld om de veranderingen te begeleiden en te verankeren. De methode is beproefd.

 

Transformatie projectteams

 

De aanpak die ik zojuist heb geschetst is eveneens toepasbaar op het laten groeien van projectteams. Doordat er een gezamenlijk immuunsysteem wordt bepaald kan ieder teamlid met zijn eigen actieplan, onder begeleiding, aan de slag, zodat de samenwerking en het prestatieniveau aanzienlijke verbetert.

 

Laat u overtuigen!

 

De transformatieaanpak is simpel. En het werkt... Bent u er nog niet geheel van overtuigd? Stel dan u vragen aan mij of vraag mij om een workshop. +31 (0) 33 4556360, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.