De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks de in acht genomen zorgvuldigheid kan de informatie op deze website niet volledig, niet actueel of voor meerdere uitleg vatbaar zijn. Behalve indien uitdrukkelijk anders is vermeld, is Quality Upgrade niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of effectiviteit van de aangeboden informatie, noch voor eventuele directe schade, uit welke hoofde dan ook ontstaan, geleden als gevolg van het gebruik van informatie op deze website.

 

Behalve voor persoonlijk en niet/commercieel gebruik, is het niet toegestaan iets van deze website of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar te maken, in enige vorm of op enige wijze, het zij elektronisch, het zij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op¨enige manier dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Quality Upgrade.

 

De bezoeker dient zich daarnaast te realiseren dat bepaalde links op de website van Quality Upgrade leiden naar informatie die niet wordt aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door Quality Upgrade. Voor de inhoud van deze informatie is Quality Upgrade niet aansprakelijk.

 

De vermelde beeldmerken en iconen van Quality Upgrade zijn merknamen/handelsmerken en/of geregistreerde merknamen/handelsmerken van Quality Upgrade. Alle andere benoemde productnamen en/of merken behoren toe aan de desbetreffende eigenaren.

 

Het Nederlandse Recht is van toepassing en de rechtbank in Utrecht (Nederland) is bevoegd.

 

Als u niet helemaal tevreden bent over de op deze website opgenomen informatie, diensten of om andere redenen opmerkingen over deze website, verzoeken wij u vriendelijk ons dat te laten weten. Klik hier als u wilt reageren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.