Trainingen project- en programmamanagement

 

Voor het bereiken van hogere prestatieniveaus met projecten en programma's is goed opgeleid personeel een must. Zij immers bepalen het resultaat. De meeste professionele project- en programmamanagers zijn gecertificeerd. Denk maar aan Prince2, MSP, IPMA en PMP. Dat wordt ook vaak als eis gesteld. Maar daarmee is echter nog geen enkel succes gegarandeerd.

 

De meeste projectmanagers die senior willen worden op hun vakgebied leggen een lange weg af. Dat gaat vaak gepaard met vallen en opstaan. Quality Upgrade geeft trainingen om dit proces beter te begeleiden en te verkorten. De trainingen gaan een stap verder en zijn geënt zijn op de praktijk.

 

Training Succesvol Managen van Risico's

 

Met de incompany training Succesvol Managen van Risico's wordt bijgedragen aan de behoefte om projectmanagers, programmamanagers en betrokken professionals beter hun risico's te laten beheersen. Hiermee kunnen projecten en programma's vaker succesvol zijn en worden tijd, kwaliteit en kosten beter beheerst. Uit een onderzoek van zo'n 650 projecten en programma's is gebleken dat er gemiddeld een uitloop van maar liefst 20% is als gevolg van ontoereikend risicomanagement. Naast kennis en ervaring speelt ook bewustwording een belangrijke rol bij risicomanagement. De training Succesvol Managen van Risico's helpt daarbij! Download de brochure:

Eéndaagse incompany training Succesvol Managen van Risico’s

 lees meer

 

 

Doel: Het opdoen van kennis; leren van vaardigheden en het creëren van bewustwording ten aanzien van risicomanagement. 
Doelgroep:  Projectmanagers, programmamanagers, direct betrokkenen. 
Duur:  Twee keer een halve dag. 
Plaats:  Incompany. 

 


Lees van de reader van de training de inhoudsopgave en de inleiding om een indruk te krijgen:

 

Reader Succesvol managen van risico´s

 LEES MEER

 

Wilt u ook in uw organisatie hiermee een stap vooruit? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail: +31 (0) 33 4556360, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Training Succesvol Managen van Stakeholders

 

 managen stakeholders  

 


Deze training is in ontwikkeling. Beoogd wordt om de cursisten kennis en vaardigheden te leren om de verwachtingen van stakeholders van projecten en programma’s beter te managen. Organisatie en communicatie zijn hierin de centrale begrippen.